Svijet

MEKSIKO

VIDEO NOVO EUHARISTIJSKO ČUDO? Hostija pulsirala poput ljudskog srca Pulsiranje hostije može se vidjeti na snimci

Foto: Screenshot


 

U Guadalajari u Meksiku navodno se, u nedjelju, 24. srpnja 2022., dogodilo euharistijsko čudo.

Svećenik, otac Carlos Spahn posvjedočio je da je nazočio ovom euharistijskom čudu i kaže da je tog dana bila sveta misa te nakon nje klanjanje Presvetom Oltarskom Sakramentu.

Isus je iznesen pred ljude prekriven platnom, a kad su platno skinuli, Presveto je počelo kucati poput ljudskog srca. Otac Spahn dodaje da je liječnik potvrdio da hostija kuca baš kao ljudsko srce.

Opisao je i iskustvo jedne vjernice koja je doživjela snažno obraćenje nakon što je na svetoj misi toga dana primila hostiju. Osjetila je snažne otkucaje na hostiji. Dodaje da isto što se zbilo s njenom hostijom, dogodilo se i vani, što je snimljeno i možete vidjeti. Iako je riječ o novom, još neistraženom i tek mogućem euharistijskom čudu, ostaje činjenica da je Isus živ u hostiji, da njegovo srce kuca i poziva nas da se vratimo u Njegovo Presveto Srce koje je utočište grešnika cijelog svijeta.

>>>NOVO EUHARISTIJSKO ČUDO U EUROPI? Hostija poprimila izgled krvavog mesa 

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh