Duhovna glazba

JEDINI

VIDEO Nova ‘pjesma sa susreta’ Božje pobjede „Jedini“ je pjesma Mateja Galića koja je nastala prije nekoliko godina i koju je Božja pobjeda obradila na svoj akustični način

Foto: Božja pobjeda

 

Nakon „Ništa osim krvi“, „U Tvoje sveto Ime“ i „Slava Isusu“ u novom serijalu Pjesme sa susreta, Božja pobjeda donosi vam i pjesmu „Jedini“:

Radi se zapravo o kombinaciji dvije pjesme – „Jedini“ i „Slavu Mu dajmo“. „Jedini“ je pjesma Mateja Galića koja je nastala prije nekoliko godina i koju je Božja pobjeda obradila na svoj akustični način.

„Zahvalni smo Mateju što nam je dopustio da i njegova pjesma pronađe svoje mjesto u našim Pjesmama sa susreta. Često je izvodimo na otvorenim susretima zajednice koji se održavaju četvrtkom u Svetoj Mati Slobode na Jarunu, a cilj cijelog projekta „Pjesme sa susreta“ je bio upravo dočarati slušateljima atmosferu s tih susreta“, poručuju iz molitvene zajednice Božja pobjeda.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh