Svjedočanstva

SVE JE MOGUĆE

VIDEO NEVJEROJATNA ŽIVOTNA PRIČA VUKOVARKE ŽELJKE Od ovisnice o heroinu do magistrice socijalnog rada Gubitak roditelja, rat, heroin, neuspješna odvikavanja, život u komuni, oduzimanje djeteta... Tako je izgledalo Željkino djetinjstvo i mladost

Od ovisnice o heroinu do magistrice socijalnog rada

Foto: Screenshot

 

Život ju nije mazio od djetinjstva. Izgubila je roditelje s devet godina, ostala sama s bakom, a potom rat. Prognane su iz rodnog Vukovara i došle u Zagreb. Tu je Željka doživjela dno. Navukla se na heroin. Prosila je, životarila, spavala na madracu u baraci. Svaki dan, u potrazi za novom dozom droge. Dobila je i dijete koje joj je CZSS oduzeo! Da ste ju susreli u vrijeme dok je bila na heroinu, ostali biste u šoku!

Oduzeto dijete trgnulo je nju i supruga iz ovisničkog bunila. Ako sebi uništavaju život, ne trebaju i djetetu, razmišljao je suprug. Otišli su u Španjsolsku u komunu. Proveli su tamo šest godina, naučili najosnovnije životne stvari, vratili se i započeli novi život.

Povratili su svoje dijete, dobili još jedno. Danas je Željka diplomirana magistrica socijalnog rada i radi u terapijskog udruzi Remar. Obiteljska je žena, koja ne samo da se izvukla iz ovisnosti, već svojim radom i iskustvom sada pomaže drugima!

Pogledajte u cijelosti njezinu nevjerojatnu životnu priču:

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh