Foto i video

„EL GAMMA PENUMBRA“

VIDEO Nevjerojatan talent mladih umjetnika

VIDEO Nevjerojatan talent mladih plesača

U emisiji „Asia’s Got Talent“ među brojnim kandidatima nastupila je i skupina mladih plesača „El Gamma Penumbra“, koja je svojom izvedbom zadivila publiku i žiri.


Plesna skupina „El Gamma Penumbra“ osnovana je 2008. godine, a poznati su po igri sjena koja je dio njihovih plesnih izvedbi. Mladi plesači pobjednici su prve sezone emisije „Asia’s Got Talent“, a izvedbu kojom su oduševili publiku i žiri možete pogledati u videu ispod.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Najčitanije

Na vrh

Želite li primati obavijesti?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i svakog tjedna primajte najkorisnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu!

* obavezno polje

Portal Book.hr koristit će Vašu e-mail adresu isključivo za potrebe komuniciranja i prenošenja najzanimljivijih tekstova. Ako se slažete s tim, molimo Vas da to potvrdite klikom ovdje:Želite li primati obavijesti?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i svakog tjedna primajte najkorisnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu!

* obavezno polje

Portal Book.hr koristit će Vašu e-mail adresu isključivo za potrebe komuniciranja i prenošenja najzanimljivijih tekstova. Ako se slažete s tim, molimo Vas da to potvrdite klikom ovdje: