Mladi

TRI KORAKA DO PRAVE LJUBAVI

VIDEO Negdje, netko, postoji za tebe Postanite onakva osoba s kakvom želite provesti ostatak svoga života jer privući ćete one koji su na vašoj razini, a odbiti one koji to nisu

VIDEO Negdje, netko, postoji za tebe

Foto: Pixabay

 

Dok sam nastojala otkriti svoj identitet i Božju volju za svoj život, shvatila sam da moram najprije izgraditi sebe kao pravu partnericu, ako želim pronaći pravog partnera. Uvijek kažem mladima koji mi dolaze, neka postanu onakva osoba za kakvu se žele vjenčati.

Postanite onakva osoba s kakvom želite provesti ostatak svoga života jer privući ćete one koji su na vašoj razini, a odbiti one koji to nisu

Ako tražite nekog samopouzdanog, onda učite sami biti samopouzdani i voljeti sebe. Ako vam je bitna komunikacija, tada počnite učiti komunicirati s ljudima u svom životu. Ako želite sa svojim budućim bračnim partnerom služiti drugima i aktivno se zalagati za pravedno društvo, uključite se u prave organizacije i počnite doprinositi društvu dok ste solo. Postanite onakva osoba s kakvom želite provesti ostatak svoga života jer privući ćete one koji su na vašoj razini, a odbiti one koji to nisu.

 

Iz knjige „Tri koraka do prave ljubavi. Smjernice za one koji traže ljubav svog života“ autorice Debre Fileta. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Akcija! Knjigu, do 18. 12. možete nabaviti po cijeni od 80 umjesto 100 kuna, ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh