Svjedočanstva

NEVJEROJATNO SVJEDOČANSTVO

VIDEO Nakon tri dana Ukrajinka oživjela, pa upozorila: Evo koji ljudi idu u pakao Ukrajinska liječnica umrla je tijekom operacije. Nakon tri dana, na obdukcijskom stolu, usred seciranja, pred studentima, probudila se. Od tada dijeli sa svijetom ono što je doživjela u ta tri dana. Za ovaj nevjerojatan događaj postoji i liječnička dokumentacija. Anđeo čuvar odveo ju je u Nebo, a gore pred Isusom, otvorila se njezina Knjiga života...

Foto: Pixabay,  Dimitris Vetsikas

Zove se Tetyana Anisimova-Bilous, liječnica je iz Ukrajine i danas ima 75 godina. Ono po čemu je poznata jest iskustvo koje je proživjela. Tetyana naime tvrdi da je za vrijeme operacije tumora na mozgu u bolnici u Odessi umrla i probudila se na obdukcijskom stolu nakon tri dana.

Tijekom iskustva koje je doživjela, kaže, uz vodstvo anđela, posjetila je raj i pakao, bila u prisutnosti Boga i dobila poruke koje treba prenijeti čovječanstvu.

Svjedočanstvo vam prenosimo s YouTube kanala Hrana za dušu, u nastavku:

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh