Evangelizacija

SLUŽBENI VIDEO ZAJEDNICE EHO

VIDEO Možda ćeš nakon ovog videa shvatiti da želiš biti dio Eho obitelji Svi su dobrodošli

službeni eho video

Foto: zajednica Eho


 

Kao što već znate, „Eho“ znači jeka, i upravo je to glavni cilj zajednice – da odjekne Kristov glas i Njegova ljubav, i dotakne i obrati mnoge!

Upravo zato su se iz Zajednice, nakon nekoliko godina predanog rada i žarke molitve, odlučili još bliže vam prikazati njihov rad i zajednicu općenito. U službenom videu Zajendice možete čuti što članovi kažu, s vama su spremno podijelili dojmove, osjećaje i misli o Zajednici i onome što rade.

u Zajednici najviše rade s ljudima osobno – uživo ili preko društvenih mreža

Kako se vidi i u videu, u Zajednici najviše rade s ljudima osobno – uživo ili preko društvenih mreža. „Trudimo se biti tu za druge, pomoći savjetom, saslušati, moliti… Zaista želimo biti svjetlo Kristovo!“

Ako se želiš pridružiti, ako osjećaš da te Gospodin zove da postaneš dio Eho zajednice i s njima činiš Njegova djela, javi se. Dođi u prostore Zajednice u Gundulićevoj 12 u Zagrebu i započni novo poglavlje svog života!

Ako nisi iz Zagreba, a ipak želiš nekako sudjelovati, svejedno se javi – sve se može kad se hoće!

Također, možeš se priključiti i Facebook grupi Eho family u kojoj su također svakodnevno aktivni.

Potpora

„Budući da kao zajednica zapošljavamo nekoliko mladih ljudi kako bi se potpuno mogli posvetiti radu za Božje Kraljevstvo, u potpunosti ovisimo o donatorima i Božjoj providnosti koja djeluje preko njih. Stoga te pozivamo da nas podržiš financijski, da odvojiš dio dobara koje ti Bog daje kako bismo mogli još više raditi i razvijati nove projekte. Bog neka umnoži i nagradi svaki dar! 🙌“

Financijski ih možete podržati jednokratnom ili mjesečnom uplatom na IBAN: HR5224020061100796899

Javi se i ako želiš primati mjesečne obavijesti o radu s kratkim razmatranjem i poticajem, rado će te dodati na mail listu, poručuju iz zajednice Eho.

Njihov e-mail je: [email protected]

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh