Razno

DON AMBROGIO VILLA

VIDEO Milanski egzorcist iz svoga iskustva svjedoči: „Ovo je najjača molitva protiv Sotone“ O koliko lijepih stvari nam, Gospo, daješ

Foto: Screenshot

 

Talijanski svećenik, don Ambrogio Villa, na blagdan svete krunice dao je narodu veliku utjehu protiv grijeha i zla: „Molitva krunice spasit će nas od Sotone“ …

Don Villa je u jednom egzorcizmu zapovjedio zloduhu:

„S Marijinim dopuštenjem po zapovijedi Neba, zapovijedam ti da nam govoriš o svetoj krunici i o njezinoj moći protiv tebe. U ime Gospodinovo, zapovijedam ti da govoriš!“

I zli duh je odgovorio:

I onaj tko je moli u obitelji, ima njezinu posebnu zaštitu, i ja ne mogu ući u tu kuću

„Krunica me uništava! Svaka Zdravo Marija mi uništava mozak…

To je jednostavna molitva koju ne mole svi, a tko je moli, sjedinjuje se sa životom Krista i Marije. Kad čujem taj lanac, to mi uništava mozak. Ne podnosim je. Već i ako ju tko drži u rukama, i to me uništava. Ne podnosim ju! Marija voli ovu molitvu.

Onaj tko je moli u obitelji, ima njezinu posebnu zaštitu, i ja ne mogu ući u tu kuću. Jer snaga svete krunice u obitelji me slama.

Ta molitva u tim obiteljima, ako ju moli i samo jedna osoba, može spasiti druge iz obitelji…“

 

Cijeli video egzorcizma možete pogledati ovdje:

 

Izvještaj sa egzorcizma: Sotona govori o snazi Krunice (7.10.2019)

Prijevod: PortaFidei

Objavljuje Izdavačka kuća “Kyrios” u Ponedjeljak, 20. travnja 2020.

Molitva krunice jednostavna je, ali snažna molitva koja se u kršćanstvu prakticira već šest stoljeća. Mnogi su po toj molitvi izmolili milost obraćenja i spasenja tolikoj braći i sestrama. Ukazujući se u Lurdu i Fatimi – da spomenemo samo dva mjesta – Majka Kristova progovorila je o važnosti i potrebi moljenja krunice, i sama je držeći u ruci. No unatoč tomu ona je mnogima još uvijek nepoznata. Ima dosta kršćana koji su za nju, doduše, čuli, ali je nikada nisu molili. Možda je još više onih koji su je počeli moliti pa su odustali. Nisu shvatili njezinu bit i nutarnju ljepotu. Smatraju je dosadnim ponavljanjem i čistom mehaničkom vježbom. No istina je upravo suprotna. Krunica je više molitva srca nego pameti. Kako ispravno moliti krunicu i unijeti u nju svoj svagdašnji život?

Iz knjige „Krunica – kako djelotvorno moliti krunicu“ autora Josipa Lončara o kojoj možete više saznati ovdje, a naručiti ju ovdje.

Izvor: Youtube (Kyrios Books). Izdavačku kuću Kyrios možete pratiti na njezinoj stranici na Facebooku (ovdje). 

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh