Duhovnost

AGNUS DEI

(VIDEO) MEDITACIJA O, kako te ljubi! Isus ima neizmjernu ljubav prema tebi, dragi brate i sestro. Želi da postaneš potpuno sretan da zauvijek živiš na nebu s Njim

Foto: Unsplash, Michael Fenton 

 

Dragi brate i sestro!
Kad bi znao koliko te ljubi Isus, nikad se ne bi od Njega odvajao.
On te, zato, poziva.
Dođi izmiri se s Njim, jer On je svaku tvoju slabost otkupio. On je svojom mukom i patnjom sve na sebe uzeo.
Isus ima neizmjernu ljubav prema tebi, dragi brate i sestro. Želi da postaneš potpuno sretan da zauvijek živiš na nebu s Njim.

Znaj da svaka tvoja misao, riječ i djelo, Njemu je znano. Svaka ljudska uvreda je, na neki način, uzrok Kristove smrti. Jer grijeh udara, zareže se duboko i bolno krvari, ali, On je to sve pretrpio za tvoje spasenje.
O, kako te ljubi i želi da spoznaš tu ljubav.
Njegove će te rane iscijeliti i staviti te na put istine i dobrote.

Bog nije izabrao da te oslobodi od svih teškoća u ovom životu. Prihvati ih, možeš se poistovjetiti s Kristom i zaslužiti Vječni život. Na Križu ti Isus Krist daje primjer svih kreposti. Nema, nije bilo i neće biti, nijednog čovjeka za kojega Krist nije trpio.

O, kako te ljubi…

Svaki tvoj vapaj On čuje, sve što nosiš u srcu, Njemu je znano. Predaj Mu svoj život. Ne boj se, brate i sestro, to je ljubav koja ispunjava, obnavlja, osnažuje. Isus Krist je mnogo više ljubio nego što je trpio…

O, kako te ljubi…

i traži od tebe samo povjerenje. Zazovi ga u svoje srce. On čuje svaki vapaj svoje djece.
Pođi dakle, velikodušno u borbu, gledajući raspetoga Isusa koji ti s Križa nudi svoju pomoć, pobjedu i krunu.
Zato, brzo i s velikim pouzdanjem zagrli križ Isusa Krista i pođi s velikim pouzdanjem k Njemu. Neka te ne plaši tvoja bijeda; u raspetom Isusu naći ćeš svako bogatstvo, svaku milost. On je dao svoj život za tebe, najmanje što možeš učiniti jest živjeti za Njega, zar ne? Nikad se ne umori od počinjanja nanovo: to je tajna djelotvornosti i mira. Takav stav dozvoljava Duhu Svetom da djeluje u tvojoj duši, surađujući s Njim.

Zato dragi brate i sestro, bori se svom svojom snagom i sa punim povjerenjem u Isusa Krista. Hrabro, ne boj se, dragi brate i sestro, jer;
On te ljubi,
On te grli,
On je za tebe svoj život darovao….
O, kako te ljubi!

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh