Brak i odnosi

IN FAMILA DEI

VIDEO Matea je ostala trudna u srednjoj školi, odlučila se za život a njezinu je djevojčicu prihvatio i sadašnji suprug. Poslušajte svjedočanstvo obitelji Rautek Ovaj bračni par u emisiji svjedoči o odluci za život, o tome kako Božja providnost brine za njihovu obitelj te kako su, onda kad nedostaje vremena za vrijeme za Boga nasamo, i briga za dječicu i svakodnevne obveze zapravo molitva.

VIDEO Matea je ostala trudna u srednjoj školi, odlučila se za život a njezinu je djevojčicu prihvatio i sadašnji suprug. Poslušajte svjedočanstvo obitelji Rautek

Foto: Screenshot

 

Matea Rautek ostala je trudna u 4. razredu srednje škole. Premda su ju gotovo svi uvjeravali u suprotno, odlučila je roditi dijete. To je dijete kasnije donijelo veliki blagoslov u njezin život i život njezine obitelji. Djevojčicu je prihvatio i njezin sadašnji suprug Kristijan, s kojim je Matea u sretnom braku. Roditelji su troje djece s četvrtim na putu, a Mia, najstarija Mateina kći, Kristijana zove “tata” jer on to i jest, premda nije njezin biološki otac.

Ovaj bračni par u emisiji svjedoči o odluci za život, o tome kako Božja providnost brine za njihovu obitelj te kako su, onda kad nedostaje vremena za vrijeme za Boga nasamo, i briga za dječicu i svakodnevne obveze zapravo molitva.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh