Preporučamo

"NE SLIJEDITE OVE VUKOVE"

VIDEO Marino Restrepo ne boji se s ovim izići u javnost: “Ovo je vrijeme kada svim vukovima u Crkvi padaju maske” Snažan, oštar i otvoren govor kolumbijskog karizmatika o vukovima u Crkvi.

Foto: Screenshot

U emisiji Laudato televizije “Izdvojeno” pod naslovom “papa Franjo – pontifikat na udaru”,  čiji je povod bila nedavno objavljena knjiga „Franjo među vukovima“ vatikanista Marca Politija, u nakladi „Figulusa“, mogla se čuti snažna poruka  karizmatika Marina Restrepa iz Kolumbije.

NOVO! ‘Franjo među vukovima’

Restrepo je poručio kako su maske pale. “Ovo je vrijeme kada svim ovim vukovima koji su u Crkvi odjeveni poput janjadi, padaju maske. Govorim o kleru, kardinalima, biskupima, svećenicima i laicima koji progone Papu.”

“Papa nikad nije izabran od ljudi, niti od strane kardinala. On je izabran po Duhu Svetom. I nitko nema moć tražiti ostavku Pape, osim Duha Svetog”, poručio je karizmatik objašnjavajući kako mnogi svećenici, posebno američki traže upravo to i to na vrlo lukav način, obmanjujući tako brojne katolike. “Predstavljaju se jako svetima. Artikulirani su i obrazovani i izražavaju se na tako nevjerojatno uvjerljiv način da ih mnogo neukih i naivnih katolika slijedi.”

Darko Pavičić: Sedam ZAŠTO pročitati knjigu „Franjo među vukovima“ 

“Papa Franjo nije savršen, ali je naš Papa”, kaže Restrepo.

Cijelo razmišljanje i snažan, oštar govor protiv ovih vukova u Crkvi, karizmatika Restrepa pogledajte u videu:

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh