Intervju

INTERVJU S KOLUMBIJSKIM MISIONAROM

VIDEO Marino Restrepo: Dolazi novi val katoličanstva! Prilikom nedavnog boravka u Hrvatskoj, Marino Restrepo za zajednicu Nanovo rođeni progovorio je o aktualnoj korona krizi. "Mnogo je katolika bilo u crkvi, ali nisu bili za Crkvu. Zato se nakon popuštanja mjera i otvaranja crkvi nisu vratili. Mislim da nam je Bog skrenuo pažnju na to. Možda će ovo potrajati dok nas Bog ne ponizi...", kazao je između ostalog i aktualnoj situaciji

VIDEO Marino Restrepo: Dolazi novi val katoličanstva!

Foto: Screenshot


 

Marino Restrepo, kolumbijski misionar i propovjednik nedavno je boravio u Hrvatskoj. Tom prilikom su iz zajednice Nanovo rođeni razgovarali s ovim prorokom našeg vremena, o aktualnoj situaciji, korona krizi, uzrocima i posljedicama iste, stanju u Crkvi i svijetu. Marino je ponudio svoj uvid i neka rješenja za probleme koji su zajednički cijelom svijetu.

U nastavku pogledajte jako zanimljiv intervju:

Uskoro!

U našoj biblioteci Figulus uskoro ćete moći kupiti sjajnu knjigu autorice Christine Watkins „Pobijediti u bitki za svoju dušu. Isusova učenja prema Marinu Restrepu: sv. Pavlu našeg vremena”, u izdanju izdavačke kuće Kyrios.

Pratite nas za nove informacije, a do tada, posjetite naš web shop i odaberite duhovno štivo za sebe ili svoje bližnje 🙂

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh