Duhovnost

MATIJA RICOV

VIDEO Krunica i Srce Marijino: utočište posljednjih vremena Krunica je više božanskog nego ljudskog porijekla, kazao je papa Lav XVIII. Nastala je spontano. Već je sveti Jeronim imao svojevrsne brojanice od kamenčića i na taj je način slagao svoje pokoru... Kako je sve počelo i što znači danas za nas, poslušajte u sjajnom predavanju o snazi krunice i posvete Srcu Marijinu

Krunica i Srce Marijino: utočište posljednjih vremena

Foto: Unsplash, Francesco Alberti 

 

Matija Ricov iz karizmatske molitvene zajednice „Nanovo rođeni” u ovom predavanju govori o Blaženoj Djevici Mariji, o njenoj važnosti za Crkvu i svakog pojedinca unutar nje. Kroz povijesni hod nas uvodi u ovu pobožnost kako bi pronašli svoje mjesto tu te da shvatimo što je Noina arka današnjeg vremena.

Majka uvijek dolazi na vrijeme, a vidimo da je vrijeme! Mi smo na potezu da se vratimo Isusu i to po srcu Njegove majke. Oružje koje nam je dano su krunica i posveta Srcu Marijinu.

„Oni koji stave svoje pouzdanje u mene bit će spašeni” (Gospa u Akiti)

>>>PLAMEN LJUBAVI Molitva za zasljepljivanje sotone dana mađarskoj mističarki 

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh