Razno

LJUBAV ISUSOVA

VIDEO Komičarka se izrugivala s Isusom, a potom se dogodilo ovo… Ovaj evangelizator nikada nikome nije rekao „Isus te voli”. Kaže, nema smisla. Ali, reći: bili smo grešnici i Isus je na križu umro za nas - to je dokaz koliko nas voli... 

Foto: Screenshot/Living Waters


 

Komičarka Heather McDonald neukusno se našalila na Isusov račun: „Cijepljena sam, dvostruko sam cijepljena, primila sam i booster… I protiv gripe sam se cijepila… I putovala sam. Bila sam čak dva puta u Meksiku. I, nisam dobila Covid… Da budem iskrena, još uvijek imam menstruaciju. I, očito je da me Isus voli najviše na svijetu…“, a potom se nasred pozornice srušila.

Zašto komičari misle da se slobodno mogu rugati s Isusom i kršćanskom porukom? Jedan od razloga, smatra ulični evangelizator Ray Comfort, je taj što današnja crkva govori ljudima kako ih Bog voli, čineći to bez biblijskog temelja. Naime, ljubav Božja u Pismu je uvijek izražena u direktnoj korelaciji s križem. Stoga, kaže, ako nekome želite pokazati koliko ga Isus voli, učinite to kako je pokazano u Bibliji.

U ovom odličnom videouratku Ray je učinio upravo to. Porazgovarao je s dvoje slučajnih prolaznika što je prava Isusova ljubav. Dvoje mladih ljudi ostalo je zapanjeno koliko je Isusova ljubav zapravo nevjerojatna.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh