Duhovnost

MARINO RESTREPO

VIDEO Kako možemo biti blagoslov za svoju obitelj i zajednicu

Iz tame u svjetlost: Snažno svjedočanstvo obraćenja, oslobođenja i ozdravljenja

Foto: Screenshot


 

Marino Restrepo bivši je poznati holivudski producent i skladatelj, koji je 33 godine proveo u industriji zabave a bio je i duboko uronjen u prakse New Agea. Marino je od svoje 16. godine živio u drogi, promiskuitetu, magiji i svim ostalim porocima novoga doba. Rođen je u katoličkoj obitelji, ali se u međuvremenu udaljio od vjere – pune 33 godine nije kročio u crkvu. Njegov se život počeo mijenjati kada su ga oteli kolumbijski pobunjenici (u 47. godini života).

Od 1997. godine, kada je doživio osobni susret s Isusom, i kada je, mimo svih očekivanja, oslobođen iz zatočeništva, Marino ima samo jednu želju i jednu zadaću – svjedočiti o svome životu i obraćenju, o neizmjernoj Ljubavi Isusa Krista, kao i o naravnim i nadnaravnim spoznajama koje su mu dane. Neki ga nazivaju sv. Pavlom našega vremena. Marino Restrepo osnovao je misiju „Hodočasnici ljubavi“, koja danas djeluje u više od 30 zemalja svijeta.

U videu ispod možete poslušati predavanje Marina Restrepa o tome kako svatko od nas možete biti blagoslov za svoju obitelj i zajednicu.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Najčitanije

Na vrh