Duhovna glazba

NE ZABORAVI NIKADA

VIDEO Kako je divno znati i vjerovati da su izvori Gospodnji puni radosti! Ja sam Krist u tebi, nada slave. Dok te obasipam svojim darovima, neka moje svjetlo sjaji kroz tebe da i drugi progledaju i dođu do spoznanja istine

VIDEO Kako je divno znati i vjerovati da su izvori Gospodnji puni radosti!

Foto: Unsplash, Allef Vinicius

 

Stvorio sam te da budeš ispunjena nebeskim stvarima: mojom ljubavlju, mojom radošću i mojim mirom. Međutim, budući da si krhka glinena posuda, ti sadržaji iz tebe znaju iscuriti. Ako te ponovno ne napunim, ostaješ prazna posuda.

Čeznem za time da te ispunim svim bogatstvom svojih darova, ali za to mi treba vrijeme. Vrijeme kada ćeš ti biti usredotočena na mene, kada niti ćeš me požurivati niti se zadovoljiti mrvicama koje padaju s gospodareva stola. Shvaćaš li kakvu ti povlasticu dajem kada te zovem da sjedneš za stol sa mnom, svojim Kraljem?

Želim da budeš sva moja do mjere da se ljubav, radost i mir izlijevaju iz tvoje glinene posude. Budući da su na tvojoj posudi pukotine kroz koje prokapljuje moja milost, trebaš me da te neprestano obnavljam. To što me neprestano trebaš nije neka greška ili nedostatak, jer upravo me zato tražiš, ovisiš o meni i komuniciraš sa mnom. Iako si krhka glinena posuda, blagoslovio sam te najdragocjenijim blagom u kojemu je izvanredna snaga moja, a ne tvoja. Upravo se zbog ljudske krhkosti očituje veličanstvena snaga moje ljubavi.

Ja sam Krist u tebi, nada slave. Dok te obasipam svojim darovima, neka moje svjetlo sjaji kroz tebe da i drugi progledaju i dođu do spoznanja istine.
(„Isus je živ“,  Sarah Young)

Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Knjigu, na popustu, možete kupiti ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh