Evangelizacija

OTAC MIKE SCHMITZ

VIDEO Još nisam upoznao kršćanina koji voli Isusa, a da nakon što je ovo čuo, nije postao katolik Snažno predavanje oca Mikea Schmitza o Euharistiji

Snažno predavanje oca Mikea Schmitza o Euharistiji

Foto: Unsplash, Rachel Moore 

 

Ako ne želim Euharistiju, onda ne želim Isusa. Znači li to da svi koji nisu katolici ne žele Isusa? Ne, ali moram vam ovo reći – nisam upoznao ni jednu osobu koja je voljela Krista, kao kršćanin, ali ne kao katolik, koja kada je čula ovo nije završila postajući katolik.

Moj najbolji prijatelj i njegova žena bili su misionari u Kini. Htjeli su posvetiti u potpunosti svoje živote da budu pentekostalni misionari po cijelom svijetu. Vratili su se i jedne otišli na katoličko bogoslužje. Vidjeli su Euharistiju i rekli: ‘Nešto je tamo’.

Sjećam se nakon Mise, prišao mi je da se upoznamo i porazgovaramo. I tako sljedećih šest, sedam, osam, devet mjeseci, bar jednom tjedno došli bi u restoran i od 22.30h do ponoći postavljali su pitanja: o Crkvi, Bibliji, papi… Došli smo i na Euharistiju. Bili su u čudu, ‘ovo je također i u našim Biblijama?’. Da u svim!
Donijeli su odluku da će postati katolici. Obitlj se protivila, ali oni su znali – Ako volim Isusa, želim Euharistiju.

Isus želi da imamo, ne samo odnos s Njim, već da mu dopustimo da nam da Njegovo cijelo Tijelo, cijelog sebe.

Poslušajte biblijsku istinu o Euharistiji koju iznosi otac Mike u videu s hrvatskim titlovima koje su pripremili iz izdavačke kuće Kyrios:

Ako te zanima što se stvarno događa na Svetoj misi, preporučujemo ti da pročitaš:

„Sveta Misa. Najsvetiji događaj na svijetu“ autora Josipa Lončara. 

Više o knjizi možete saznati ovdje a kupiti ju ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh