Svjedočanstva

POZNATI GLUMAC O SVOME POZIVU

ČUDESAN ŽIVOTNI PUT Jim Caviezel – kako ga je Krunica dovela do prve velike uloge u Holywoodu

VIDEO Jim Caviezel: Šest mjeseci prije razgovora za prestižnu filmsku ulogu, menadžer mi je savjetovao da počnem redovito moliti krunicu…

Foto: Screenshot


 

Jim Caviezel glumac je najpoznatiji po ulozi Isusa Krista u Gibsonovoj „Pasiji“. Jim je u Amsterdamu posvjedočio o važnosti Marijina zagovora u životu i poslu a ispričao je i što se je u njegovu životu promijenilo kada je počeo moliti krunicu.

„1997. godine održavala se je audicija za ulogu koju bi svaki poznati holivudski glumac želio; ulogu u filmu ‘The Thin Red Line’ Terrencea Malicka. Nije bilo nekih izgleda da ću je dobiti, ali imao sam priliku susresti se s Malickom. Došao sam pred njegovu kuću na sastanak koji je bio dogovoren u 18 sati, ali nisam mogao izaći iz auta. Mučile su me moje sumnje. (…) U srcu sam vjerovao da će sljedećih deset minuta promijeniti moj život zauvijek. (…) Moj menadžer, poput nekakvog katoličkog mistika, šest mjeseci prije rekao mi je da bih trebao početi moliti krunicu svakog dana…“

Cijelo svjedočanstvo Jima Caviezela možete poslušati ovdje:

Društvo za promicanje kršćanskih vrednota – Kristofori, pokrenulo je i Tečaj razmatranja krunice – moćne i čudesne molitve. Kroz molitvu krunice Bog nam ispunja obećanja što ih nam je dao u svojoj riječi. Također postajemo i vlasnici onoga što nam kao Kristovim nasljednicima pripada, te nastavljamo živjeti onako kako je on živio. Tečaj je namijenjen svima koji žele Krunicu naučiti moliti srcem i upoznati i doživjeti Mariju na nov način. Više o tečaju možete saznati ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Najčitanije

Na vrh