Svjedočanstva

GOVOR STUDENTIMA NA SLS KONFERENCIJI

VIDEO Jim Caviezel: Izađite u ovaj poganski svijet i svjedočite svoju vjeru

Foto: www.catholicireland.net

 

„Ime Savao znači velik, ime Pavao znači malen. Za vrijeme snimanja saznao sam da promjenom jednog malog slova možemo postati veliki u Božjim očima…“

Tako je svoj govor studentima na Focusovoj SLS konferenciji započeo Jim Caviezel, glumac koji je najpoznatiji po ulozi Isusa Krista u Gibsonovoj „Pasiji“. Jim je progovorio o svom pozivu i ulozi Isusa Krista, koja je ostavila velik trag u njegovu životu. Studente je potaknuo i ohrabrio da budu ustrajni u življenju svoje vjere:

„Neki sada mogu biti jadni, zbunjeni, nesigurni po pitanju budućnosti, povrijeđeni… Ovo nije trenutak za odustajanje ni popuštanje… Kad sam bio gore, na križu, naučio sam da je u tom trpljenju naše otkupljenje. Zapamtite: ‘Sluga nije veći od svoga gospodara’. Svijet treba hrabre ratnike (…), ratnike poput sv. Pavla i sv. Luke…“

Cijeli govor s prijevodom možete pogledati i poslušati ovdje:

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Najčitanije

Na vrh