Osobni razvoj

S. DOMINIKA ANIĆ

VIDEO Jeste li pod stresom? Evo kako ga okrenuti u svoju korist Svi su pod stresom, priznaje sestra Dominika da je i ona, ali ga je naučila preokrenuti sebi u korist... Poslušajte odlično gostovanje u emisiji „Ispovjedaonica svijeta”

VIDEO Jeste li pod stresom? Evo kako ga okrenuti u svoju korist

Foto: Pixabay

 

Stres je pratitelj svakog čovjeka. I sami često puta kažemo: „Sav sam u stresu. To mi je od stresa, ili kriv je stres!“ Stresa je oduvijek bilo, ali ne u tolikoj mjeri koliko ga ima danas zbog ubrzanosti i nesigurnosti vremena i životnih uvjeta u kojima živimo. Stresu obično pridajemo negativnu konotaciju i na stres svaljujemo svu nesređenu situaciju u kojoj živimo.

Sestra Dominika Anić u emisiji „Ispovjedaonica svijeta” govorila je o tome kako čovjek svoje stresne situacije može preokrenuti sebi u korist, kako se iz njih može izvući ona pozitivna upozorenja i promjene na koje stres poziva. Vidjeti što taj stres jeste u mom konkretnom životu…

Sestra Dominika inače je odgajateljica u dječjem vrtiću pa se posebno osvrnula i na to kako funkcionirati s djecom i kako ljutnju ne iskaljivati na njima.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh