Svjedočanstva

MARIJA MAGDALENA KLJAJIĆ

VIDEO Iskreno svjedočanstvo mlade djevojke: Živjela sam dvostruki život Donosimo vam svjedočanstvo Marije Magdalene iz zajednice Dom molitve - Slavonski Brod, koja kroz svoju priču i iskustvo u Bogu ima snažnu poruku. Neka vam ovo svjedočanstvo bude na blagoslov i izgradnju!

Foto: Screenshot

 

Prvo iskustvo živoga Boga imala je sa svojih 10- 12 godina na jednoj duhovnoj obnovi gdje je nakon polaganja ruku počivala u Duhu. Doživjela je Božju blizinu, ljubav, dobrotu i sve ono što Bog jest. Od toga trenutka bila je aktivna u župi. Osjetila je da tu pripada. Međutim, tijekom odrastanja, u potrazi za sobom, izgubila se. Htjela se uklopiti u društvo i odlučila je živjeti „normalan život”. Pomislila je „Bog je uvijek tu, pa zašto moram u crkvu”.

Nakon godine dana življenja „normalnog života” na nagovor sestrične otišla  na misu za mlade gdje je svjedočio Alan Hržica. Ugledala je tamo puno mladih, i osjetila se prihvaćeno.

Nakon ovoga, kako kaže, u njoj se ponovno rodila čežnja da bude tu, blizu Boga, u Crkvi. Ipak, i dalje je živjela dvostrukim životom.

Tri godine nakon ovog osjećala je da njezin život nema smisla. Kaže, dotaknula je dno i osjećala se izgubljeno. Bila je u depresiji. Otišla je u jednu karizmatsku zajednicu na susret gdje je, svjedoči, ponovno oživjela. Imala je suicidalne misli, a nakon ovog susreta, molitva je oživjela. Krv Kristova izliječila ju je od straha i depresije. Svo svoje slobodno vrijeme posvetila je Bogu.

Više ju nisu privlačili izlasci, ali ostala je u vezi s dečkom i u grijehu bluda. Zaručili su se i otišli živjeti u Italiji. Kaže, osjećala je podijeljenost u srcu.

U to vrijeme slušala je predavanja don Damira Stojića o „Teologiji tijela” i shvatila da ovako više ne može živjeti. Međutim, ubrzo je ostala trudna.

Svjedočanstvo ove hrabre djevojke poslušajte u cijelosti u nastavku:

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh