Svjedočanstva

PREDIVNO SVJEDOČANSTVO BRAČNOG PARA O NOVOM ŽIVOTU

VIDEO Imao je suprugu i dijete, ali zaglibio u drogu. Htio se i ubiti… Onda je Bog ušao u njegov/njihov život Nisu vjerovali u Boga iako su se crkveno vjenčali. Na vani su izgledali savršeno, ali trulež je zahvatila njihov život, brak, obitelj... Josip je zbog heroina doveo sve na kocku. U jednom trenutku se htio i ubiti... Ali, Bog je imao drugi plan

Foto: Screenshot

Marijana i Josip Grgić bračni su par koji je živio savršenim životom – izvana. Na društvenim mrežama skladna tročlana obitelj, uvijek dotjerana. A iznutra –  nesklad, svađe i otuđenje. Kad se otkrilo da je Josip ovisnik o heroinu već je gotovo sve materijalno bilo rasprodano, ljubav se ugasila, Marijana se željela samo razvesti i spasiti od supruga koji ih je, kako je mislila, uništio, a Josip je bio na takvom dnu da je želio okončati svoj život. A onda je preko Zajednice Cenacolo u njihov život ušao Bog. I darovao im novi brak, novi dom, novi život.

U emisiji Laudato televizije In Familia Dei, progovorili su o svom novom životu koji im je darovao Bog, ali i onom prije Boga. Iz ovog svjedočanstva mnogi bračni parovi mogu izvući mnoga otkrivenja. Možda se u potpunosti ne mogu poistovjetiti s njihovim problemima… Ali, mnogo je toga što činimo, a što su oni posvjedočili, i što lagano dovodi do raspada sistema.

Poslušajte njihovo svjedočanstvo:

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh