Razno

LAUDATO TELEVIZIJA

VIDEO Fra Juro Marčinković o ljekovitim sastojcima crvenoga luka: Posebno štiti od infekcija, pomaže kod problema s bubrezima i mokraćnim mjehurom, smanjuje visoki krvni tlak i masnoće u krvi… Od crvenog luka za navedene probleme možete raditi razne obloge, čajeve, sok te ljekovite mješavine s drugim sastojcima, a kako ih pripremiti zna fra Juro Marčinković.

VIDEO Fra Juro Marčinković o ljekovitim sastojcima crkvenoga luka: Posebno štiti od infekcija, pomaže kod problema s bubrezima i mokraćnim mjehurom, smanjuje visoki krvni tlak i masnoće u krvi…

Foto: Laudato TV/ Facebook

 

Ljekoviti sastojci crvenog luka vrlo su djelotvorni, on posebno štiti od infekcija, dezinficira područje usta, nosa i grla, jača sluznice u želucu, pomaže kod problema s bubrezima i mokraćnim mjehurom, smanjuje visoki krvni tlak i masnoće u krvi, djelotvoran je kod slabe cirkulacije, osobito hladnih nogu, poboljšava apetit, štiti krvne stijenke i vene od oboljenja, jača imunološki sustav, potiče proizvodnju hormona protiv stresa. Od crvenog luka za navedene probleme možete raditi razne obloge, čajeve, sok te ljekovite mješavine s drugim sastojcima, a kako ih pripremiti zna fra Juro Marčinković.

Izvor: Laudato TV

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh