Evangelizacija

„ŠALJIVI TON” LET LOVE EHO RADIJA

VIDEO Evo kako su se Petar, Vanessa, Alan i Kornelija snašli u kvizu U novoj emisiji Let Love Eho Radija glazbenici su otkrili neke zanimljive anegdote s putovanja, ali i zaigrali zabavni kviz

VIDEO Evo kako su se Petar, Vanessa, Alan i Kornelija snašli u kvizu

Foto: Let Love Eho radio

U prvoj emisiji Let Love Eho Radija „Šaljivi ton”, ekipa je ugostila prave zvijezde domaće duhovne glazbene scene: Korneliju Palić Papafava, Petra Buljana, Vanessu Mioč i Alana Hržicu!

Ne samo da se dobro slavilo, dobro se i šalilo. Glazbenici su se pokazali u jednom opuštenijom izdanju, a nisu se sramili podijeliti i neka smiješna događanja s putovanja i samih početaka.

Alan Hržica, ispričao je, zaljubio se u duhovnu glazbu na jednom roštilju koji je organizirala Božja pobjeda. „Tek mi se desilo obraćenje… Tada sam čuo pjesmu „Nek pada” koju su pripremali za objavu… ‘Ja sam našao ljude koji su najbogatiji na svijetu’ – pomislio sam. To je bio moj klik, zaljubljivanje u slavljenje”.

Vanessu Mioč, pak, upravo je Alan Hržica „ubacio u vatru”. „Bila je Alanova promocija albuma u Splitu. Bila sam prateći vokal i sva uzbuđena… a onda je u jednom trenutku Alan najavio publici da ću ja otpjevati jednu pjesmu…”, ispričala je i dodala „dobro da je tako bilo”.

Priznala je i da joj ekipa na putovanjima često pokušava naći dečka.

Kornelija je progovorila o jednom „neugodnom” događaju s koncerta „Progledaj srcem” u Areni kada je sa sestrama izašla bosa na scenu. Nije bilo planirano, bilo je u boli i osmišljeno u trenutku 😃

„Sve sam organizirala, ali nisam organizirala grč u stopalu. Šest minuta prije nego smo trebale izaći na binu, uhvatio me grč u sopalu, a u štiklama sam. Pala mi je napamet jedna scena iz filma ‘Redovnice nastupaju’ kada im je jedna časna sestra prije nastupa rekla da skinu odoru da budu slobodne… Pa mislim se ‘Bože, ako će meni ovo netko zamjerit’… Na kraju smo sve izašle bose.”

Njihova svjedočanstva, anegdote, i predivno slavljenje, ali i kakvi su kad pobjeđuju, odnosno gube kroz šaljive kvizove, pogledajte u videu koji je osigurala ekipa Let Love Eho Radija:

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh