Intervju

INTERVJU

VIDEO Egzorcist i urednik Radio Marije i autorica Upozorenja: Vjerujemo da će se dogoditi za našeg vremena Upozorenje je trenutak u vremenu kojeg su prorekli mnogi katolički mistici. Svi su ovi vidioci kroz Božje oči vidjeli dijelove potpuno istog događaja... U tom trenutku, gdjegod se nalazili, vidjet ćemo križ na nebu, osvijetljeni križ raspetog Isusa, a kroz mjesta gdje je Isus bio pribijen na križu, svjetleće zrake prodrijet će na zemlju te osvijetliti dušu svake osobe na zemlji, neovisno o vjeri i prodrijetlu te osobe...

Foto: Screenshot

 

Urednik Radio Marije, egzorcist otac Dan Reehil i Christine Watkins, autorica knjige „Upozorenje: Prosvjetljenju savjesti”, razgovarali su o posvećenju Gospi i Upozorenju.

„Čudne se stvari događaju diljem svijeta i čini se kako se ostvaruju svi prorečeni događaji. Kada je Isus rekao: Pratite znakove vremena – ratove, glasine o ratovima, glad, pošasti, sve te stvari… Sve se to ostvaruje, stoga ovo Upozorenje dolazi s Neba, svaki dan smo mu sve bliže. nitko ne zna točno vrijeme, no čini mi se”, naglašava otac Reehil, „kako mu se ozbiljno približavamo”.

Jedna od vidjelica iz navodnih ukazanja u Garabandalu, na upit kada će se dogoditi Upozorenje, odgovorila je: Kada se komunizam ponovno vrati i stvari budu u najgoroj fazi.
Također, postoji video gdje časnoj sestri govori da će se Upozorenje dogoditi nakon Sinode u crkvi. Stoga, pita se autorica knjige, radi li se o aktualnoj Sinodi?

U nastavku poslušajte cijeli intervju koji je objavila izdavačka kuća Kyrios na svom YouTube kanalu:

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh