Svjedočanstva

VIDEO Drage Amorose, ovaj Blagoslov je djelovao! Svjedočanstvo s koncerta ‘Progledaj srcem’ Moja prijateljica je rekla: gle ja ću od sutra počet molit za odvezivanje čvorova, a ČUDO se dogodilo DANAS, svjedoči M. snagu blagoslova koji je doživjela u subotu na koncertu Progledaj srcem na zagrebačkom Maksimiru

Foto: Screenshot, YouTube

 

Ovaj BLAGOSLOV je DJELOVAO!!!

Drage Amorose želim da znate da je ovaj blagoslov djelovao!

Kada majka obitelji sa šestero djece ne funkcionira, ne funkcionira ništa! Baš ništa.
Nedavno sam bila na Hitnoj, na infuziji normabela, jer nisam tri dana mogla prestat plakati. Sve se raspadalo. I ja sam se raspadala iznutra. Zavijala nad otvorenim ranama, disfunkcionalna zbog svojih blokada. Mozgu sam si uskratila serotonin i neurotransmiteri su mi ostali ko ribe na suhom. Uz to, situacija je bila ko hozentreger pred pucanjem po šavovima. Normalno da sam zviznula u crnu rupu! I valjala se po dnu presušenog bunara, tražeći onaj svoj tračak svjetlosti.
Osjećaj… ko kad ti netko lomi kosti naživo!

Plesale su legije palih anđela svoj pakleni ples i htjele uništiti sve za što sam živjela. Uz to, kako to obično biva, bace ti pod nos sve zlo koje si učinila.
I onda… su po mene u bolnicu došli kumovi; razgovor od sat vremena u autu; pa razgovor sa svećenikom koji si sad garant misli „kako je ova nemoguća!” – kad sam u krizi, često se ispovijedam, to je moj način borbe i traženje izlaza; pa nagovor p. Borisa sinoć na koncertu…

Svi ti „moji ljudi” su mi otvorili oči.
S njih su pale ljuske.
Jer… Samo ljubav je rješenje. Iskreno kajanje i poniznost.

I prihvatila sam ispruženu ruku Milosrdnoga. Opet. Iznova. Ispočetka. Od nule.
Idemo ovu ruševinu, smrvljenu do hrpe pijeska, opet graditi. Zrno po zrno.

Moja prijateljica je rekla: gle, ja ću od sutra počet molit za odvezivanje čvorova, a ČUDO se dogodilo DANAS!

Svjedoči M. (puni podaci poznati uredništvu)

Book.hr

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh