Duhovnost

AUTOR KNJIGE „MOŽE LI SE HOMOSEKSUALNOST 'IZLIJEČITI'?“

VIDEO dr. Francis MacNutt: Voli li Bog homoseksualce?

VIDEO dr. Francis MacNutt: Voli li Bog homoseksualce?

Foto: Shutterstock 

 

Prečesto, osobito u crkvi, tema homoseksualnosti uzrokuje brojne nesporazume i rasprave. Dr. Francis MacNutt, autor knjige „Može li se homoseksualnost ‘izliječiti’?“, u kojoj se dotiče brojnih pitanja vezanih s homoseksualnom sklonošću, u ovom kratkom videu odgovara na pitanje voli li Bog homoseksualce.

Video možete pogledati ovdje:

O knjizi:

Može li se homoseksualnost ‘izliječiti’?

Prečesto, osobito u crkvi, tema homoseksualnosti uzrokuje brojne nesporazume i rasprave.

Je li moguće u isto vrijeme vjerovati da homoseksualci nisu izabrali takav stil života, a ipak zadržati biblijski stav da je to ponašanje grešno?
Autor knjige, katolički teolog Francis MacNutt, kaže da je moguće te nastavlja: „Po mojem iskustvu, kao i mnogih drugih ljudi, moguće je izliječiti homoseksualnost po molitvi!”

Jasna i praktična, knjiga je namijenjena onima koji intuitivno, instinktivno osjećaju da je homoseksualna aktivnost pogrešna, ali ne žele biti označeni kao netrpeljivi ili oni koji su puni predrasuda već žele voljeti i biti suosjećajni. Homoseksualci koji žele promjenu vidjet će da karakteristična molitva donosi izvanredne rezultate.

Može li se homoseksualnost izliječiti

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Najčitanije

Na vrh