Duhovna glazba

ISUS TI GOVORI:

VIDEO Dopusti da te obaspem zrakama obilja i zdravlja Uz pjesmu Božje pobjede donosimo vam ulomak iz knjige Sarah Young, „Isus je živ“...

Dopusti da te obaspem zrakama obilja i zdravlja

Foto: Screenshot

 

Ja sam sunce pravde vrijedno klanjanja.
Ogranut ću sa zdravljem u zrakama. Čekaj na mene i osluškuj dok moja prisutnost obasjava čitavo tvoje biće. Otvori dušu svoju kako bi primila cijeli spektar ovih zraka moje slave.

Dopusti da te obaspem zrakama obilja i zdravlja i poskakivat ćeš od radosti kao tele koje kreće na pašu.
Obećao sam obilje blagoslova onima koji me ljube, koji su mi vjerni i bogobojazni pred mojim Imenom.

Mnogi ljudi uzalud izgovaraju moje Ime razbacujući se njime kao jeftinom robom. Bogohulnici mi se ne mile i čekam da se pokaju zbog svojih djela.

Želim da sav narod štuje moje Ime jer je sveto Ime Kralja slave.

Budući da častiš moje Ime, uživaj u svemu dobrome što sam obećao. U intimnosti sa mnom primaš ozdravljenje i neizrecivu radost. Dok ti se duša natapa tim blagoslovima, ne zaboravi drugima reći o svome Kralju kako bi i oni postali istinski klanjatelji i štovatelji moga svetog Imena.

(„Isus je živ“ autorice Sarah Young)

Iz knjige „Isus je živ“ autorice Sarah Young. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Knjigu možete kupiti ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh