Svjedočanstva

VIDEO Don Anto Ledić: Preživio je ratna zbivanja u opkoljenom Sarajevu, te pokušaje atentata nakon završetka rata Kakav svećenik. Nasmijat će vas, ostaviti otvorenih usta i naćuljenih ušiju; što svojom karizmom, što svojim svjedočanstvom

Foto: Screenshot

 

Na YouTube kanalu zajednice Nanovo rođeni objavljeno je svjedočanstvo don Ante Ledića, župnika župe Presvetog Trojstva u Novom Travniku, o njegovom duhovnom pozivu te životu i službi u Bosni i Hercegovini tijekom rata i nakon rata.

Nekoliko puta izbjegao je smrt. Proživio je takve strahote u Sarajevu… Kaže: „Rečenica koja mi je vodila život je – onome koji se uzda u Isusa sve biva lako’”.

Don Anto, kojeg su pojedini mediji prozvali „najjačim svećenikom na svijetu” jer je bio višestruki prvak BiH u dizanju utega kako piše Bitno.net, u sat vremena svojega svjedočanstva govorio je o svom životu, od početka do danas, i kako je svojim služenjem pomogao održanju katoličkih zajednica u Bosni i Hercegovini, iako mu je zbog toga život više puta bio ugrožen.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh