Foto i video

POLJSKI KATOLIČKI DOKUMENTARNI FILM

VIDEO Dokumentarac koji ćete pogledati u jednom dahu – „Proroštvo” Stvari neće ostati nepromijenjene

Foto: Screenshot

Preporučamo vam poljski katolički dokumentarni film „Proroštvo” s hrvatskim titlovima koje je omogućila Izdavačka kuća Kyrios.

U dokumentarcu katolički svećenici i teolozi, poput patera Augustyna Pelanowskog, oca Adama Skwarczynskog i mnogih drugih  govore o proroštvima o Crkvi, svijetu, budućim događajima, o ulozi Poljske…

Otac Pelanowski kaže kako je uvjeren, što se tiče oholosti i razvrata, da je danas puno gore nego prije Drugog svjetskog rata. „Pohlepa je strašna stvar, a da ni ne pričam o abortusu, pedofiliji… U viziji mi je Bog pokazao da će doći do čišćenja kroz oganj i vodu. Ne znam što je time htio reći. Ali, naivno bi bilo misliti da će stvari ostati nepromijenjene”.

Pogledajte cijeli dokumentarac:

Ako vas zanimaju autentična izvješća svetaca i mistika Crkve koji su govorili o danu kada ćemo svi vidjeti svoju dušu u svjetlu istine, i zadivljujuće priče onih koji su to već iskusili, preporučamo vam knjigu „Upozorenje”, autorice Christine Watkins.

Knjigu možete pronaći ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh