Zanimljivosti

EVO TI MAJKE

VIDEO Djevojčica oduševila svojim odnosom prema Blaženoj Djevici Majci Blažena Djevica Marija je blizu svakome čovjeku, a osobito djeci. Ona je naša nebeska Majka koja nas nikad ne ostavlja

VIDEO Djevojčica oduševila svojim odnosom prema Blaženoj Djevici Majci

Foto: Facebook (screenshot)

 

Ova mala djevojčica već ima poseban odnos s Blaženom Djevicom Marijom. Pogledajte ga do kraja i vidite s kolikom se ljubavlju i poštovanjem odnosi prema našoj nebeskoj Majci.

Kada je Isus s križa rekao Ivanu: „Evo ti majke“ (Evanđelje po Ivanu 19,26), učinio je svakog od nas njezinom djecom. Predao nas je Majci u zaštitu da nas pazi, zagovara za nas i štiti nas od zla. Ovaj nas video podsjeća koliko su najmanji blizu Njezina srca.

 

Talk about give you chills!!! Watch till the end! I BELIEVE! I believe The Blessed Mother was talking to Emma Jo & Emma Jo was listening! If you see at the end Emma Jo kneels & bows her head then gets up!!

By Lisa Ladner

Objavljuje The Italian American Page u Subota, 27. travnja 2019.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Najčitanije

Na vrh