Svjedočanstva

PREDIVNA GESTA MLADE GLAZBENICE

VIDEO Dirljiv prizor ispred zagrebačke Dječje onkologije: ‘Vjerujte mi, sve ovo jednom postane jučer’

VIDEO Dirljiv prizor ispred zagrebačke Dječje onkologije: 'Vjerujte mi, sve ovo jednom postane jučer'

Foto: Screenshot

 

Facebookom se je proširio dirljiv video koji je objavila mlada Elma Tomić.

Elma boluje od raka limfnih žlijezda, koji joj je otkriven kada je imala samo 16 godina. Inače je i glazbenica, a sada je srca ljudi osvojila objavom kako s prijateljima pjeva pod prozorom zagrebačke Dječje onkologije na Rebru.

„Ovim videom želim vam donekle predstaviti sve ono o čemu vam pričam, a velika je razlika kada samo čitaš i onda kada vidiš. Ovo je moj odjel, drugi dom – reklo bi se… Ideja je bila da samo Valentinu otpjevamo njegovu pjesmu ispred prozora, međutim, djeca s odjela kakva jesu htjela su i da unutra zapjevamo pa smo zapjevali! Čudno mi je biti ona koja ulazi i izlazi s odjela; navikla sam biti ona s odjela… I u svakome od njih vidim neki dio sebe tijekom liječenja.

Ja vam samo želim ukazati na to koliko ste jaki samim time što ste izašli na hodnik i pjevali bez obzira na sve, a odmah zatim i na svemu što svaki dan prolazite, a samo vi znate što je to. Vjerujte mi, sve ovo jednom postane jučer i čini vas boljim osobama; koliko god sad nezamislivo bilo, uskoro pjevamo negdje vani, slaveći pobjedu jednu po jednu. Vi ste moja malena, snažna obitelj i znajte da uvijek možete računati na mene. ♥️ I slabi, jači smo. Zapamtite to…“

Kako podržati i pomoći izgradnju novoga odjela Dječje onkologije, koji će djeci koja na njemu borave pružiti ono što nemaju, a itekako im treba – možete saznati ovdje.

„Ja bih bila najsretnija da dobiju sve uvjete koje moja ekipa i ja nismo imali“ – dodala je Elma.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh