Duhovna glazba

U TVOJE SVETO IME

VIDEO Božja pobjeda novom pjesmom poručuje: Ozdravljenje je u Crkvi prisutno i danas! Pjesma je nastala po nadahnuću autorice Romane Bilaver nakon što je slušala o povijesti molitve za ozdravljenje u Crkvi

Foto: Screenshot


 

Evanđelja ukratko predstavljaju Isusovo djelovanje kroz poučavanje i ozdravljanje: „Isus je obilazio po svoj Galieji učeći u tamošnjim sinagogama, propovijedajući Radosnu vijest o Kraljevstvu te ozdravljajući svaku vrstu bolesti i nemoći u narodu.“ (Mt 4,23)
Povjeravajući apostolima nastavak svoga spasenjskog poslanja Isus potvrđuje bitnu povezanost ozdravljenja i navještanja evanđelja.

„Boluje li tko među vama? Neka dozove starješine Crkve! Oni neka mole nad njim mažući ga uljem u ime Gospodnje, pa će molitva vjere spasiti nemoćnika! Gospodin će ga podići i, ako je sagriješio, oprostit će mu se.” (Jak 5,14-15)

Ozdravljenje je u Crkvi prisutno i danas, po djelovanju Duha Svetoga. O tome svjedoči i nova pjesma slavljeničke službe molitvene zajednice Božja pobjeda – U Tvoje sveto Ime. Pjesma je nastala po nadahnuću autorice Romane Bilaver nakon što je slušala o povijesti molitve za ozdravljenje u Crkvi.

Kadrovi spota sadrže prikaz članova molitvene zajednice Božja pobjeda i njihovog duhovnika don Damira Stojića u molitvi za ozdravljenje. Pjesma je poticaj cijeloj Crkvi da obnovi vjeru u Božju svemoć i sinovski se utekne Bogu vapeći za ovu milost.

U Biblioteki Figulus mnogo je knjiga koje govore o tome kako Bog ozdravlja i danas. Izaberite nešto za sebe, za svoje bližnje…

Ozdravljati bolesne; Autor: Charles i Frances Hunter; Izdavač: Figulus

Knjigu možete kupiti ovdje.

Oslobođenje i unutarnje ozdravljenje; Autor: John Loren Sandford i Mark Sandford; Dopunjeno izdanje; Izdavač: Figulus

Knjigu možete kupiti ovdje.

Knjigu možete kupiti ovdje.

Knjigu možete kupiti ovdje.

Provjerite i ostale naslove Biblioteke Figulus u web shopu.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh