Duhovna glazba

TI SI BOG MOJ

VIDEO Bogu je milo vrijeme koje Mu žrtvuješ, a tebe čini jačim!

VIDEO Bogu je milo vrijeme koje Mu žrtvuješ, a tebe čini jačim!

Foto: Pixabay

 

Opusti se u mojoj ozdravljujućoj prisutnosti.
Dok provodiš vrijeme sa mnom, tvoje misli pokušavaju odlutati prema dnevnim planovima i problemima. Vrati svoj um k meni da te obnovim i osvježim.

Dok usredotočuješ svoje misli na mene, neka se u tebe upije svjetlo moje prisutnosti. Tako te opremam za suočavanje sa svime što ti dan donosi.

Meni je milo vrijeme koje mi žrtvuješ, a tebe čini jačim. Ne škrtari na našem zajedničkom vremenu. Odoli pritisku poslova koji čekaju da ih obaviš.
Izabrao si bolji dio, koji ti se neće oduzeti.

(„U Tvojoj prisutnosti – uživaj mir u Njegovoj prisutnosti”, Sarah Young)

Citat je iz knjige „U Tvojoj prisutnosti – uživaj mir u Njegovoj prisutnosti” autorice Sarah Young. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Knjiga „U Tvojoj prisutnosti” uvodi nas u iskustvo prisnoga, osobnoga poznavanja Boga. Iz toga iskustva proistječe život koji možemo zvati životom u izobilju. Taj život ne ovisi ni o kakvim životnim okolnostima nego isključivo o našemu osobnom odnosu s Bogom. On je neprestano prisutan a mi smo kada to svjesno želimo biti. Ova je knjiga tu želju probudila u milijunima ljudi.

Knjigu možete kupiti ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh