Svjedočanstva

TRI SPRIJEČENA ABORTUSA

VIDEO Bivši sotonist i jedan od najjačih crnih magova u svijetu svjedočio o nevjerojatnoj snazi svete krunice! "Ako mislite da vaši odlasci pred klinike za abortuse i molitva krunice ne rade ništa, u krivu ste. Jako je moćno."

Foto: Screenshot

Zachary King odrastao je u kršćanskoj obitelji kao baptist. Već u svojoj desetoj godini ušao je u okultizam, a u 13. godini sklopio je savez s đavlom. Do svoje 15. godine prekršio je sve Božje zapovijedi koje postoje. Punih je 26 godina bio u svijetu okultizma. Toliko je “napredovao” da je došao do titule crnomagijskog “Velikog maga” te je bio jedan od desetero najjačih crnih magova na svijetu.

Kako je priznao, izvršio je preko 140 abortusa te uništio brojne crkve.

U nizu videa objavljenih na Youtube kanalu izdavačke kuće Kyrios, Zachary govori o svom obraćenju, više pročitaj ovdje.

U svjedočanstvu koje izdvajamo, Zachary otkriva kako su propala tri abortusa koje je kao sotonist pokušao izvesti u klinici za abortuse.

TRI NEUSPJELA ABORTUSA

“Abortusi se obično rade u kasnijim satima, oko 20, 21 sat, a nekad i kasnije. Radili bi ih kad bi klinike bile zatvorene, ali bi imali pristup i nema nikog vani. U ovom jednom slučaju, vani su bili motoristi na našoj strani ceste, bili su sotonska motoristička banda. Preko puta stajalo je mnoštvo noseći konopce čudnog izgleda, moleći. Ušao sam u kliniku obučen kao visoki čarobnjak i pripremali smo se. Imali smo ogromne prozore kroz koje smo mogli vidjeti ljude prekoputa, bili su na koljenima.

Pitao sam prijatelja: “Što rade?”, rekao je da ne zna.

Odrastao sam kao baptist, ali nikad nismo pali na koljena i molili. Stoga sam otvorio prozor da čujem, jer svi su nešto izgovarali, kao pjevali molitve. Otvorili smo prozor, jer kao sotonisti i mi smo pjevali molitve – pa idemo vidjeti što to izgovaraju.

…izgovorili smo cijelu Zdravo Mariju ne znajući što govorimo.

I sve što su govorili nije imalo nikakvog smisla, ali i mi smo to izgovarali. Od početka do kraja jedan prema drugome govorimo: Zdravo Marijo, milosti puna, Gospodin s tobom… Pitali smo se što im to znači, što je to… I izgovorili smo cijelu Zdravo Mariju ne znajući što govorimo.

…žena na stolu počne govoriti da beba izlazi. Nema nikakvog djeteta, ne vidimo ga. Doktor je provjeravao, ja sam provjeravao. Djeteta nije bilo.

Zatvorili smo prozor i vratili se napraviti abortus. Međutim, žena na stolu počne govoriti da beba izlazi.
Nema nikakvog djeteta, ne vidimo ga. Doktor je provjeravao, ja sam provjeravao. Djeteta nije bilo. Žena nas je psovala da smo nesposobni da trebamo dovršiti posao jer da će uskoro roditi.

…ako mislite da vaši odlasci pred klinike za abortuse i molitva krunice ne rade ništa, u krivu ste.

I dalje nismo vidjeli bebu u porođajnom kanalu. Stali smo minutu, popričali, a potom čuli bebin plač. Pogledao sam dolje i vidio bebu.

U mom starom sotonskom savezu, ako je beba rođena bila bi posvojena. I ne od strane sotonista, ni jedan sotonist ne želi dijete.

To se dogodilo tri puta. Jako slično. Tada mi nije padalo na pamet da je krunica moljena preko puta zaustavila abortuse.

Zato, ako mislite da vaši odlasci pred klinike za abortuse i molitva krunice ne rade ništa, u krivu ste. Jako je moćno.”

Pogledajte svjedočanstvo:

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh