Duhovna glazba

POD SVOJ POGLED

VIDEO Ana Rucner i Alan Hržica ponovno zajedno u novoj pjesmi Još jedna pjesma na glazbenoj duhovnoj sceni koja će vas obradovati

VIDEO Ana Rucner i Alan Hržica ponovno zajedno u novoj pjesmi

Foto: Screenshot

 

Alan Hržica ponovio je suradnju s violinisticom Anom Rucner s kojom je ranije izdao dobro zapaženu pjesmu „Jeshua”. Prije nekoliko dana svijetlo dana ugledala je pjesma i videospot „Pod svoj pogled” čije stihove potpisuje Romana Bilaver.

„Cijeli album ‘Pod tvojim pogledom’ nadahnut je ovom pjesmom, jer sve što činimo – činimo pod Božjim pogledom”, rekao je za Hrvatski katolički radio glazbenik Alan Hržica.

Naglasio je da je Bog s nama kada se radujemo i kada tugujemo, kada činimo dobro i kada činimo zlo. „Čovjek kad postane svjestan te Božje prisutnosti, Božje snage, dobrote i ljubavi, shvatit će da ga Bog uvijek vodi i nikada ne napušta.”

Alan je rekao kako ovim glazbenim spotom zapravo nudi jedan mali film koji će dostojano prikazati ovakvu veličanstvenu duhovnu pjesmu, a veličanstvena je zato što je posvećena Bogu. Videospot i pjesmu pogledajte i poslušajte u nastavku:

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh