Duhovna glazba

„OD SVIH ŽENA“

VIDEO Amorose objavile novu pjesmu posvećenu Djevici Mariji – poslušajte! Pjesma je slavljeničkog karaktera i opisuje Marijinu veličinu kroz njenu vjernost, poniznost i ljubav prema Bogu…

VIDEO Amorose objavile novu pjesmu posvećenu Djevici Mariji – poslušajte!

Vokalno-instrumentali sastav Amorose objavile su novu autorsku pjesmu – „Od svih žena“, posvećenu Mariji. Pjesma je slavljeničkog karaktera i opisuje Marijinu veličinu kroz njenu vjernost, poniznost i ljubav prema Bogu.


Nova autorska pjesma nastala je u suradnji s Novom Evom i Sound Station Recordsom. Video je snimljen na hodočašću Majci Božjoj Trsatskoj i u Bazilici Navještenja u Nazaretu. Na tom je mjestu arkanđeo Gabrijel navijestio Djevici Mariji da će začeti i roditi Sina Božjega.

„Nato Marija reče: »Evo službenice Gospodnje, neka mi bude po Tvojoj riječi!« .“ (Lk 1,38)

„Zato zaista treba reći sa svecima: »O Mariji nikad dosta.« Marija još nije dosta bila hvaljena, uzvisivana, čašćena, ljubljena i služena. Ona je zaslužila da je još više hvalimo, štujemo, ljubimo i služimo.“ (sv. Ljudevit Montfortski)

„Gdje cvate pobožnost prema Majci Božjoj, možemo biti sigurni i o čistoći vjere Kristove.“ (bl. Alojzije Stepinac)

 

Pjesmu možete poslušati ovdje:

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

  •  
  •  
  •  
  •  
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Portal Book.hr osim tekstova iz tiskanoga izdanja časopisa Book, nudi dodatne zanimljive i važne teme. Naša je želja doprijeti do ljudi, posebno mladih, koji su iz bilo kojeg razloga privremeno ili trajno odustali od Boga i/ili Crkve; želimo im ponuditi Božju riječ na način na koji će je moći shvatiti i prihvatiti. Jednako tako želimo onima koji su u vjeri pomoći da ustraju i da napreduju u svojem odnosu prema Bogu i prema Crkvi.

Ponosni član obitelji Rhema

Zaklada Rhema

Pratite nas

Pratite nas na Facebooku Pratite nas na Instagramu Pratite nas na Twitteru Pratite nas na Youtubeu

Kontakt

PORTAL I ČASOPIS BOOK
Franje Gažija 2
48 000 Koprivnica, HrvatskaTelefon: +385 (0)95 206 5421 | +385 (0)48 210 104

Sva prava pridržana © 2017. Ustanova Kristofori. Izrada: Kosinus.hr

Na vrh