Duhovna glazba

„OD SVIH ŽENA“

VIDEO Amorose objavile novu pjesmu posvećenu Djevici Mariji – poslušajte! Pjesma je slavljeničkog karaktera i opisuje Marijinu veličinu kroz njenu vjernost, poniznost i ljubav prema Bogu…

VIDEO Amorose objavile novu pjesmu posvećenu Djevici Mariji – poslušajte!

Vokalno-instrumentali sastav Amorose objavile su novu autorsku pjesmu – „Od svih žena“, posvećenu Mariji. Pjesma je slavljeničkog karaktera i opisuje Marijinu veličinu kroz njenu vjernost, poniznost i ljubav prema Bogu.


Nova autorska pjesma nastala je u suradnji s Novom Evom i Sound Station Recordsom. Video je snimljen na hodočašću Majci Božjoj Trsatskoj i u Bazilici Navještenja u Nazaretu. Na tom je mjestu arkanđeo Gabrijel navijestio Djevici Mariji da će začeti i roditi Sina Božjega.

„Nato Marija reče: »Evo službenice Gospodnje, neka mi bude po Tvojoj riječi!« .“ (Lk 1,38)

„Zato zaista treba reći sa svecima: »O Mariji nikad dosta.« Marija još nije dosta bila hvaljena, uzvisivana, čašćena, ljubljena i služena. Ona je zaslužila da je još više hvalimo, štujemo, ljubimo i služimo.“ (sv. Ljudevit Montfortski)

„Gdje cvate pobožnost prema Majci Božjoj, možemo biti sigurni i o čistoći vjere Kristove.“ (bl. Alojzije Stepinac)

 

Pjesmu možete poslušati ovdje:

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Najčitanije

Na vrh