Duhovna glazba

TREĆA AUTORSKA PJESMA

VIDEO Amorose objavile novu autorsku pjesmu slavljenja i obožavanja Gospodina – „Ti si Bog moj“ Pjesma opisuje dolazak pred Presveti Oltarski Sakrament, te osobno vrijeme provedeno u Njegovoj prisutnosti u euharistijskom klanjanju, slaveći i obožavajući ga…

VIDEO Amorose objavile novu autorsku pjesmu slavljenja i obožavanja Gospodina – „Ti si Bog moj“

Popularni vokalno-instrumentali sastav Amorose objavile su treću autorsku pjesmu – „Ti si Bog moj“, nakon pjesama „Predivan si, Gospodine“ i „Ustani i hodaj“. Nova autorska pjesma slavljenja i obožavanja Gospodina nastala je u suradnji s Novom Evom i Sound Station Recordsom.


Pjesma opisuje dolazak pred Presveti Oltarski Sakrament, te osobno vrijeme provedeno u Njegovoj prisutnosti u euharistijskom klanjanju, slaveći i obožavajući ga:

„U Svetištu sam Tebe motrio gledajuć’ Ti moć i slavu.“ (Ps 63,3)

O Amorosama

Vokalno-instrumentalni sastav Amorose čine Iva Smojver (violina), Mateja Bunčić (klavir) i Martina Pustički (viola). Amorose su osnovane 2015. godine, sa željom prenošenja Radosne vijesti i slavljenja Gospodina kroz kršćansku duhovnu glazbu. Od 2017. godine jedan su od slavljeničkih bendova u zajednici za promicanje kršćanskih vrednota Kristofori. Više o Amorosama možete saznati ovdje.

Novu pjesmu možete poslušati ovdje:

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

  • 64
  •  
  •  
  •  
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Portal Book.hr osim tekstova iz tiskanoga izdanja časopisa Book, nudi dodatne zanimljive i važne teme. Naša je želja doprijeti do ljudi, posebno mladih, koji su iz bilo kojeg razloga privremeno ili trajno odustali od Boga i/ili Crkve; želimo im ponuditi Božju riječ na način na koji će je moći shvatiti i prihvatiti. Jednako tako želimo onima koji su u vjeri pomoći da ustraju i da napreduju u svojem odnosu prema Bogu i prema Crkvi.

Ponosni član obitelji Rhema

Zaklada Rhema

Pratite nas

Pratite nas na Facebooku Pratite nas na Instagramu Pratite nas na Twitteru Pratite nas na Youtubeu

Kontakt

PORTAL I ČASOPIS BOOK
Franje Gažija 2
48 000 Koprivnica, HrvatskaTelefon: +385 (0)95 206 5421 | +385 (0)48 210 104

Sva prava pridržana © 2017. Ustanova Kristofori. Izrada: Kosinus.hr

Na vrh