Duhovna glazba

HRVATSKO-ŠPANJOLSKA VERZIJA

VIDEO Albina i Dominik: Novo ruho ‘Nek pada’ Hrvatsko-španjolska verzija glazbeno je osvježenje u ovo božićno doba, kada smo i pomalo zasićeni poznatim, lakim notama. Kao da smo, zahvaljujući Albini i Dominiku, dobili tri minute da zastanemo i prebrojimo blagoslove u vlastitom životu

VIDEO Albina i Dominik: Novo ruho 'Nek pada'

Foto: LE produkcija

 

Pjesmu „Nek pada” koja je nekima poznata kao obrada svjetskog hita „Let it rain”, na svoj su osebujan i dubok način interpretirali Albina Grčić i Dominik Lučić.

Albinu, koju zastupa Universal Music Croatia, ne treba naširoko predstavljati. Bivša natjecateljica showa „The Voice Hrvatska”, predstavnica Hrvatske na prošlogodišnjem Eurosongu i vlasnica multimilijunski pregledane obrade pjesme „Lovely”, koju je izvela uz Filipa Rudana i tako pridobila ne samo hrvatsku, nego i svjetsku pažnju.

A i Dominika, pjevača, kantautora i glazbenog producenta, milijuni su upoznali preko njegova YouTube kanala, gdje se već predstavio obradama pjesama (ZSA ZSA je gostovala u obradi pjesme „Dubine”, Marko Kutlić u obradi pjesme „Kao košuta”), ali i autorskim pjesmama koje su osvojile srca publike. Struka je odavno prepoznala njegov talent i specifičan izražaj, pa nije ni čudo da je svojim projektom #CoveromPoHrvatskoj, u kojem poštujući original izvlači ono nešto novo i svježe, osvaja i kolege i pratitelje. Albina je treći gost u tom projektu i na njezino javljanje izrazili su međusobni interes zajedno snimiti pjesmu.

Za obradu zvuka pobrinula se „LE” produkcija, a spot je snimao Filip Bašić iz „Doku Films” produkcije.

Videospot

Spot je sniman kraj Samobora, u mjestu Lipovec. Tijekom prosinca nije bilo lako pronaći sniježni prekrivač prigodan za atmosferu pjesme. Pukom slučajnošću, preko prijatelja su saznali za mjesto pod nebom savršeno za stihove nove pjesme, te su u kratkom roku posložili i snimili sve kadrove za ovaj nevjerojatno bajkovit spot – samo nekoliko sati prije no što se snijeg počeo topiti!

Hrvatsko-španjolska verzija glazbeno je osvježenje u ovo božićno doba, kada smo i pomalo zasićeni poznatim, lakim notama. Kao da smo, zahvaljujući Albini i Dominiku, dobili tri minute da zastanemo i prebrojimo blagoslove u vlastitom životu.

U nastavku poslušajte pjesmu:

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh