Zanimljivosti

ZA DJECU

VELIKI TJEDAN KROZ CRTIĆE Pogledajte s djecom

Foto: Screenshot

 

Veliki tjedan nam donosi razne mogućnosti da se pripremimo za naš najveći blagdan. Također, volimo pogledati i dobar film koji nam uvijek slikovito pokaže Isusovu smrt i muku.

Isusova muka prikazana je i u nekoliko animiranih filmova. Od Cvjetnice, sve do Isusove smrti, u kojima možemo zajedno s djecom proživjeti, i objasniti im što se sve događalo u Velikom tjednu.

Crtići su raspoređeni za svaku dječju dob; od onih najkraćih, koji su i vremenom, scenom, ali i naracijom prilagođeni najmanjima, sve do crtića s malo ‘težim’ scenarijima:

U ovom trećem crtiću Luka i njegov bend pozvani su na audiciju u šou „Najbolji svjetski bend“, sličan našoj emisiji „Hrvatska traži zvijezdu“. Zato Superknjiga odvodi djecu u Jeruzalem:

On je uskrsnuo! Luka se prepire sa svojom majkom Milom. Pojavljuje se Superknjiga i u posebnoj epizodi vodi Luku, Elu, Gizma i Milu natrag u vrijeme, gdje će se susresti s Isusovom majkom Marijom u najtežem trenutku – raspeću njezina sina.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh