Aktualnosti

VELIČANSTVENI KONCERT U SPLITSKOM HNK

Oliver Dragojević: ‘Bolest promini puno ljudi, a s obzirom da je ona dio života, to treba prihvatiti’ Na veličanstvenom koncertu u splitskom HNK nastupio je i poznati glazbenik Oliver Dragojević, koji je prije mjesec dana obznanio da se bori sa zloćudnom bolešću…

Oliver Dragojević: 'Bolest promini puno ljudi, a s obzirom da je ona dio života, to treba prihvatiti'

Sinoćnji koncert u HNK, kojim je Županijska liga protiv raka obilježila 50 godina u službi humanosti, bio je uistinu veličanstven.


Ne pamtimo ni da smo vidjeli tako puno kazalište, ljudi su stajali na nogama po prolazima, a oduševljen je bio i Oliver Dragojević:

„Bila je to velika večer i čast mi je biti dio ovoga. Pomoći volonterski kome treba – to je cilj, a poruka je ‘viruj u ljubav’. Bit čovik je teško, a sebe pronaći je još teže. Bolest promini puno ljudi, a s obzirom da je ona dio života, to treba prihvatiti“, rekao je Oliver.

Nadovezala se voditeljica programa Nives Ivanković:
„Bila mi je čast i zadovoljstvo biti s hrabrim ljudima koji su prošli veliku golgotu. Ovo je bila njihova večer i bilo mi je drago što sam i ja dio te priče. Koncert je bio prekrasan“.

„Puno je emocija bilo kod svih sudionika i publike. Svima je jasno koji je ovo odjel i koliko je važan“, rekao je Gibonni, a publiku je razveselio i nasmijao Marijan Ban:
„Lipo je bilo, sritan sam i šta ću više pričat…“

Na kraju je Tedi Spalato poručio:
„Samo ljubav i sve ćemo preživit!“

Izvor:  Medjugorje-info.com (Dalmatinskiportal.hr); Book.hr

Priredila Gabriela Jurković

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh