Hrvatska

U 20:00

VEČERAS na LaudatoTV-u: „Blagoslovljen tek” u Koprivnici sa sestrama Halužan!

Foto: Facebook (Blagoslovljen tek)

 

U novoj epizodi popularne emisije LaudatoTV-a „Blagoslovljen tek“, Rafo Dropulić je ugostio sestre Halužan. Ili, bolje rečeno, one su njega ugostile u Koprivnici.

Magdalena i Klara Halužan i Katarina Lončar u emisiji govore o svom odgoju i odrastanju u katoličkoj vjeri. Sestre otkrivaju kada su se prvi put susrele s duhovnom glazbom i kakav ona ima značaj u njihovim životima. Ove mlade glazbenice govore o zajednici Kristofori, čije su članice, o nastupima na koncertima duhovne glazbe…

U kulinarskom dijelu emisije sestrama se pridružuje Katarinin suprug koji s Klarom priprema kotlovinu od svinjetine i piletine s krumpirom, a za desert su Katarina i Magdalena napravile ukusan mousse od čokolade.

Večeras na LaudatoTV-u u 20 sati!

Sestre Halužan smo gledali na koncertu „Progledaj srcem“ gdje su s Hannom Pölhe izvele pjesme „Ljubav kao ocean“ i „Prva ljubav“. Redovito nastupaju na godišnjim koncertima duhovne glazbe; sudjelovale su u snimanju albuma duhovne glazbe „To The Nations“, na engleskom jeziku, s nekolicinom izvođača duhovne glazbe (Hannom Pölhe, bendom „Amorose“…).

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh