Aktualnosti

NE PROPUSTITE

Večeras na Laudato TV-u: Igrani film „Faustina – apostol Božjeg milosrđa“

Večeras na Laudato TV-u: Igrani film „Faustina - apostol Božjeg milosrđa“

Foto: Laudato.hr


 

Ovaj nagrađivani film lijep je prikaz mističnog života sv. Faustine Kowalske, koja je postala „apostolom Božjeg milosrđa“.

Film donosi priču o njezinim mističnim iskustvima u samostanu u Poljskoj početkom 20. stoljeća. Radnja filma temelji se na spisima iz njena „Dnevnika“. Papa Ivan Pavao II. kanonizirao ju je 2000. godine, kao prvu sveticu novoga tisućljeća.

Film započinje u 22 sata.

Izvor: Laudato.hr

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

  •  
  •  
  •  
  •  
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Portal Book.hr osim tekstova iz tiskanoga izdanja časopisa Book, nudi dodatne zanimljive i važne teme. Naša je želja doprijeti do ljudi, posebno mladih, koji su iz bilo kojeg razloga privremeno ili trajno odustali od Boga i/ili Crkve; želimo im ponuditi Božju riječ na način na koji će je moći shvatiti i prihvatiti. Jednako tako želimo onima koji su u vjeri pomoći da ustraju i da napreduju u svojem odnosu prema Bogu i prema Crkvi.

Ponosni član obitelji Rhema

Zaklada Rhema

Pratite nas

Pratite nas na Facebooku Pratite nas na Instagramu Pratite nas na Twitteru Pratite nas na Youtubeu

Kontakt

PORTAL I ČASOPIS BOOK
Franje Gažija 2
48 000 Koprivnica, HrvatskaTelefon: +385 (0)95 206 5421 | +385 (0)48 210 104

Sva prava pridržana © 2017. Ustanova Kristofori. Izrada: Kosinus.hr

Na vrh