Svjedočanstva

IZ OVE SE KOŽE MOŽE

Važno je da nas problemi u životu ne zarobe Iako mi je učiteljica rekla: „Od tebe neće nikada biti ništa“, i ja sam joj povjerovao, u međuvremenu sam završio studij, osamostalio se i radim kao savjetnik za poduzeća i motivacijski govornik – sve to uz Božju pomoć

Danas sam odrastao čovjek i znam da postoji nada

Foto: Ruslan Huzau Shutterstock

 

Zvali su me „zombi“. Tijelo mi je bilo prekriveno ranama, a kapci obješeni pod teretom gnojnih čireva. Tada sam bio đak prvak i već sam itekako znao da život katkada zna biti nepravedan. Danas sam odrastao čovjek, imam 42 godine i znam da uvijek postoji nada. Ne samo da mi se život preokrenuo nego sam doživio i pravo čudo.

Ne samo da mi se život preokrenuo nego sam doživio i pravo čudo

Iako mi je učiteljica rekla: „Od tebe neće nikada biti ništa“, i ja sam joj povjerovao, u međuvremenu sam završio studij, osamostalio se i radim kao savjetnik za poduzeća i motivacijski govornik – sve to uz Božju pomoć.

Dobro su mi znane životne poteškoće, bile su mi poznate još kao bolesniku, ali svjestan sam ih i sada kao zdrav čovjek. Nakon što sam ozdravio, morao sam naučiti što znači prihvatiti izazove i uhvatiti se s njima u koštac. Iz tog sam razloga i napisao ovu knjigu – kako bih ohrabrio druge. Na svojim seminarima često naglašavam da unutar danih mogućnosti uvijek postoji mjesta za naše djelovanje.

SAm sam se uvjerio u to!

To sam se uvjerio na svojoj koži. Važno je da nas problemi u životu ne zarobe, nego da se svim srcem nadamo. Ni u najluđim snovima nisam mogao pretpostaviti da će mi jednom krenuti na bolje: da ću svako jutro rado ustajati iz kreveta, radovati se vlastitoj obitelji i poslovnim zadaćama u vlastitoj tvrtki i da će me redovito ugodno iznenađivati pozitivni doživljaji, bilo u obliku povratnih informacija koje dobivam od ljudi ili situacija na koje gledam kao dar. Oni me nadahnjuju i bude u meni nadu da se u životu uistinu može dogoditi toliko toga dobroga.

  Možda pred Vama stoji izazov poput nekakvog diva

Možda se upravo u ovom trenutku nalazite u teškoj situaciji iz koje ne vidite izlaza. Možda pred Vama stoji izazov poput nekakvog diva.

U knjigama i na televiziji često čujemo kako čovjek nije tek bespomoćna žrtva sudbine nego se treba hrabro suočiti s izazovom, ali u praksi se najčešće ukočimo pred tim divom, klecaju nam koljena i padamo u nesvijest. Kao nekoć Izraelci pred Golijatom. Ali David je prihvatio izazov – uz Božju pomoć. I na kraju je pobijedio.

Iz knjige  „Iz ove se kože može. Moje čudesno ozdravljenje Alexandera Eggera. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Knjigu možete nabaviti ovdje.

Za Book.hr priredila I. A., odabrala A. P.

Ako se želite osjećati kao dio obitelji Kristofora (onih koji donose Krista), možete skenirati kod za mjesečnu ili za godišnju uplatu ‘timarine‘.

Unaprijed zahvaljujemo i želimo iskrenu dobrodošlicu svim novim članovima obitelji (tima) Kristofori.

 

 Želim donirati mjesečnu ‘timarinu’:

Želim donirati godišnju ‘timarinu’

Podržite naš rad

 

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

 

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA :

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh