Vijesti

Seminar je namijenjen svakome tko poznaje nekoga suprotnog spola

Važna obavijest povodom nadolazećih seminara „Ljubav i poštovanje“ Osiguran je dovoljan broj slobodnih mjesta, a ulaznice kupite na ulazu u dvoranu

Za svaki dan susreta osiguran je dovoljan broj ulaznica

Zbog čestih upita koje dobivamo vezano za slobodna mjesta u dvoranama povodom seminara dr. Emersona Eggerichsa, obavještavamo sve naše čitatelje da je osiguran dovoljan broj mjesta i da će ulaznice biti moguće kupiti i na dan susreta na ulazu u dvoranu, tako da mogu doći svi zainteresirani.

Svima koji su ulaznice rezervirali unaprijed i koji su dobili verifikacijski kod, ulaz će biti omogućen uz predočenje koda.

Je li susret namijenjen samo bračnim parovima?

Također, dobili smo i dosta upita hoće li na seminar moći doći isključivo osobe koje su u braku. Na susret su itekako pozvani i dobrodošli samci, mladi koji su trenutno u vezi i oni koji se tek pripremaju za brak. Jer, ova jednostavna i snažna poruka, koja je glavna tema susreta, govori o muško-ženskoj komunikaciji, a ne samo o komunikaciji u braku. Načela (principi) o kojima će se govoriti vrijede i za braću i sestre, majke i sinove, očeve i kćeri, muške i ženske kolege… Ovaj seminar o ljubavi i poštovanju namijenjen je svakome tko poznaje nekoga suprotnog spola.

Detaljnije informacije o seminarima saznajte ovdje.

Za sva ostala pitanja ili nejasnoće slobodno nas kontaktirajte putem e-maila [email protected] ili na broj 095/197-9925 (radnim danom od 8 do 16 sati).

Autor: Danijel Katanović (Book.hr)

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh