Evangelizacija

BOG ČINI ČUDA I DANAS

UZVJERUJ Pročitaj priču o ‘dječaku poslanom od Boga’ Bog je uvijek isti - jučer, danas i sutra

Foto: Pixabay

 

Jedan je korisnik s društvenih mreža podijelio priču o čudima koje Gospodin čini i danas. Kaže: „Znam da će se mnogi samo nasmijati i odmahnuti rukom na moju objavu. Neki će reći da je ovo nemoguće jer Bog danas ne radi čuda kao što je nekada radio. Ali ja bih tako žarko želio da se Gospodin i danas ovako očituje u „Lijepoj našoj” zbog Njegove slave i da otvori oči onima koji ne žele vidjeti i vjerovati u Božju nepromjenjivost. Bože, budi nam milostiv unatoč našoj nevjeri!” (Z.K., Facebook)

Pročitajte priču:

Petnaestogodišnji dječak putovao je u autobusu i za vrijeme vožnje ustao i rekao putnicima: „ISUS DOLAZI USKORO!” Jedan čovjek je viknuo: „Zašuti, ti ne znaš ništa, i tvoj Isus niti ne postoji!”

Dječak je posramljeno sjeo na svoje sjedalo. Ali Bog ga je ponovo poticao u srcu da ustane i nastavi pričati o Isusovom dolasku. Poslušao je Božji glas i ustao i ponovo progovorio: „ISUS SE VRAĆA, MORAMO SE POKAJATI ZA SVOJE GRIJEHE I PRIHVATITI GA DANAS.”

Tada je čovjek koji je vikao ustao zajedno sa svojim djetetom, koje je sjedilo pokraj njega; krenuo napasti mladića, ali je dijete reklo svojem tati: „Nemoj ga udariti tata, on je poslan od Boga”.

Tada je čovjek pao na koljena i počeo plakati!
Mladić ga je upitao: „Zašto plačete?”
Čovjek odgovori: „Moj sin je bio nijem, a sada govori!”

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh