U Tvojoj prisutnosti

Uživajmo mir u Njegovoj prisutnosti (8. srpnja)

O knjizi

Ova knjiga neće nikoga ostaviti ravnodušnim. U kratkom je vremenu postala svjetski hit, a samo u Poljskoj je do sada prodano 80 000 komada. Za knjigu kršćanskoga sadržaja to je nevjerojatna brojka.

Koje su teme knjige? Knjiga se ne bavi temama o kojima ima dovoljno drugih kršćanskih knjiga – ne govori o molitvi, pobožnostima, sakramentima, žrtvama, spasenju, otkupljenju…

Uživanje Božje prisutnosti

Kršćani danas rijetko znaju uživati u novome životu, darovanom po krštenju. Od nekršćana se razlikujemo i po tome što u nama po svome Duhu prebiva Bog. Dakle, mi kršćani – za razliku od svih ostalih ljudi – možemo uživati posebnu Božju prisutnost, kao što jedino zdravi mogu uživati zdravlje, jedino slobodni slobodu… No, svi znamo da su uživati nešto i uživati u tome dva potpuno različita pojma. Možemo imati najbolji i najpravedniji politički sustav i najbolje vremenske uvjete, a da ipak u njima ne uživamo; možemo biti potpuno zdravi, a da u zdravlju ne uživamo. Možemo imati ljubav Božju razlivenu u srcu, a da u njoj ni najmanje ne uživamo. Ova knjiga nas uvodi u svjesno uživanje Božje prisutnosti.

Knjiga je u formatu molitvenika i može stati u malo veći džep, i u svaku žensku torbicu. Prevedena je u oba roda, tj. u jednoj se verziji Isus obraća ženskoj a u drugoj muškoj osobi.

Želite kupiti knjigu ili se informirati o cijeni?

Kliknite na gumb „Kupi knjigu”.

Žensko izdanje knjige

Muško izdanje knjige

Najčitanije

Na vrh