Aktualnosti

27. TRAVNJA

Uskršnja duhovna obnova za mlade kod sestara Karmelićanki BSI

Uskršnja duhovna obnova za mlade kod sestara karmelićanki BSI

Sestre Karmelićanke Božanskog Srca Isusova organiziraju uskršnju duhovnu obnovu za srednjoškolce, studente i radničku mladež pod nazivom „Isus – moj osloboditelj“.


Duhovna će se obnova održati 27. travnja, od 10 do 17 sati u samostanu sestara u Zagrebu (Vrhovec 29). Program duhovne obnove sastoji se od kateheze, grupnoga rada, ručka, individualnoga rada (sat šutnje), klanjanja, ispovijedi i sv. mise.

Svi koji žele sudjelovati trebaju se prijaviti najkasnije do 25. travnja na e-mail: [email protected].

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

  •  
  •  
  •  
  •  
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Portal Book.hr osim tekstova iz tiskanoga izdanja časopisa Book, nudi dodatne zanimljive i važne teme. Naša je želja doprijeti do ljudi, posebno mladih, koji su iz bilo kojeg razloga privremeno ili trajno odustali od Boga i/ili Crkve; želimo im ponuditi Božju riječ na način na koji će je moći shvatiti i prihvatiti. Jednako tako želimo onima koji su u vjeri pomoći da ustraju i da napreduju u svojem odnosu prema Bogu i prema Crkvi.

Ponosni član obitelji Rhema

Zaklada Rhema

Pratite nas

Pratite nas na Facebooku Pratite nas na Instagramu Pratite nas na Twitteru Pratite nas na Youtubeu

Kontakt

PORTAL I ČASOPIS BOOK
Franje Gažija 2
48 000 Koprivnica, HrvatskaTelefon: +385 (0)95 206 5421 | +385 (0)48 210 104

Sva prava pridržana © 2017. Ustanova Kristofori. Izrada: Kosinus.hr

Na vrh