Aktualnosti

NOVA KNJIGA U IZDANJU FIGULUSA

USKORO Toliko si povrijeđen i razočaran da si podigao ‘oklop’ kako bi se zaštitio od novih rana? P. Augustyn ima prave riječi za tebe!

USKORO Toliko si povrijeđen i razočaran da si podigao 'oklop' kako bi se zaštitio od novih rana? P. Augustyn ima prave riječi za tebe!

Uskoro u izdanju Biblioteke Figulus izlazi nova knjiga p. Augustyna Pelanowskog – „Kako zavoljeti svoj život?“. Ovo je još jedna u nizu njegovih knjiga koja će svakom čitatelju pomoći da dođe do novih spoznaja koje će mu biti pomoć u životnom hodu. Upravo zato neki ovoga svećenika nazivaju „prevoditeljem Biblije“, jer služeći se darovima koje mu je Bog dao, čitateljima pomaže otkriti dubinu i ljepotu Božje riječi i pokazati da je ona aktualna i danas, te da u njoj možemo pronaći „smjernice“ za svoj život.

Najviše se štitimo od odbacivanja, do te mjere da unaprijed odbacujemo ljude koji nas vole, kako ne bismo bili odbačeni

O knjizi

Jedna od najgorih rana na našem svijetu je odbacivanje. Najviše se štitimo od odbacivanja, do te mjere da unaprijed odbacujemo ljude koji nas vole, kako ne bismo bili odbačeni. To je oklop. Ljudi bi na nas htjeli usmjeriti svoje snove, ambicije, potrebe i očekivanja, a mi najčešće nismo u mogućnosti udovoljiti im. I zato se lako uvlačimo i zatvaramo u sebe. Tada se čovjek počinje ponašati poput viteza koji je na sebe stavio oklop kako bi se zaštitio od bola.

Život je u potpunosti ranjiv. I tome ne možemo pobjeći. Možemo odabrati hoćemo li staviti na sebe oklop, ili te rane iskoristiti kao nešto što nam može pomoći približiti se drugima.

 

Augustyn Pelanowski, OSPPE

 

Novu knjigu moći ćete uskoro pronaći na www.figulus.hr!

Sve knjige p. Pelanowskog možete pronaći ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh