Najave

20. - 22. OŽUJKA

NAJAVLJUJEMO Seminar “VATRA” u Slavonskom Brodu Treću godinu za redom glavna predavačica je Michelle Moran, bivša dugogodišnja predsjednica ICCRS-a, sveučilišna profesorica i katolička spisateljica

USKORO Seminar “Vatra” u Slavonskom Brodu

VATRA je godišnji seminar koji, već osmu godinu za redom, organizira Dom molitve Slavonski Brod. VATRA je trodnevni karizmatski seminar ispunjen slavljenjem, nadahnjujućim predavanjima i molitvom, a već treću godinu za redom glavna predavačica je Michelle Moran, bivša dugogodišnja predsjednica ICCRS-a, sveučilišna profesorica i katolička spisateljica.


Tema seminara

Michelle je vršila dužnost predsjednice ICCRS-a (Međunarodna služba katoličke karizmatske obnove u Rimu) od 2006. do 2017. godine, te je bila član Papinskog vijeća za laike od 2008. do 2016. godine. Zajedno sa svojim mužem Peterom suosnivačica je zajednice Sion (katolička zajednica za evangelizaciju) te preko 30 godina evangelizira po svijetu, a uskoro ćete imati priliku slušati ju u Slavonskome Brodu. Michelle je 2016. godine papa Franjo postavio kao osobu zaduženu za osnivanje novih struktura za službe Obnove i Misije u Crkvi.

Ovogodišnja tema seminara je Više nego pobjednici, kako Pavao piše Rimljanima, jer ne postoji životna situacija ili problem koji je veći od Isusa u kojem nadmoćno pobjeđujemo u svakoj borbi. Svake se godine na seminaru VATRA okuplja veliki broj ljudi različite dobi iz cijele Hrvatske i Europe, koji žele dublje upoznati Boga i zbližiti se s braćom i sestrama u Kristu. VATRA je događaj koji mijenja ljudske živote i potiče na obraćenje te budi u nama prvu Ljubav i sve ono što je zaspalo.

Kako se prijaviti?

Seminar će se održati od 20. do 22. ožujka u Svečanoj dvorani Prestige u Slavonskom Brodu, s početkom u 17 sati. Dođite, upoznajte Isusa još više i produbite svoju vjeru.

Organizirano je čuvanje djece starije od tri godine, a za sve one koji dolaze izdaleka omogućena je online kupovina karata i spavanje. Za prijavu je potrebno ispuniti Google obrazac, a nakon toga dobit ćete link za kupovinu karata.

Više informacija o ovom seminaru možete pronaći na web stranici Doma molitve Slavonski Brod te na Facebook stranici i eventu VATRA seminar 2020.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh